HOPP!? De Feestband van Nederland!

Line-up

Groep staant met Evelien

Jürgen van Nijnatten blaast al sinds 1996 hij het dak eraf bij de Brabander Guus Meeuwis.  De grappenmaker uit Breda speelt naast Hopp!? bij ‘het trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee’. Hij valt ook zo nu en dan in bij andere orkesten. Naast uitvoerend trompettist geeft Jurgen ook les aan diverse muziekscholen. Zijn hobby’s zijn, zoals u zelf ook al zult begrijpen, bier drinken en schoffelen.

 

Marcus Kerpershoek is de verstrooide huisarrangeur van Hopp!? afkomstig uit Leiden. Sinds 2012 heeft hij zijn eigen muziek uitgeverij. Daarvoor werkte deze creative geest bij de ‘Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht’ als trompettist. Waar zijn andere interesses liggen is voor iedereen onduidelijk. Klik hier voor de website van Marcus.

 

Veelzijdige Vincent van Lent uit Ophemert kan alles. Hij speelt en zingt onder andere bij ‘Pater Moeskroen’, naast het getrompetter bij Hopp!?.  Ook is deze humoristische man muzikaal leider en arrangeur van ‘Wintercircus Martin Hanson’. Naast deze muzikale dingen fietst Vincent voor het goede doel. Klik hier voor de website van Vincent.

 

De Puttense Kobus Verheij bespeelt de euphonium bij ‘het trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee’ en natuurlijk bij Hopp!?. De papa van de band is één van de gezichten van Wilson en hij heeft daar ook een eigen euphonium school. Naast zijn hobby tuinieren besteedt hij veel tijd aan zijn zoontje. Klik hier voor de website van Kobus.

 

De enige echte vrouw van de band is Willy van de Pol uit Ophemert. Ook Willy werkte, net zoals veel andere bandleden, bij ‘het trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee’.  Op dit moment werkt ze als reparateur bij ‘Unisono Blaasinstrumenten’ in Kerkdriel.  Net als Hopp!?-collega Vincent van Lent speelt ze ook bij ‘Wintercircus Martin Hanson’. Ze houdt wel van een biertje op zijn tijd en ze fietst graag achter Vincent aan.

 

De Limburgse trombone docent Peter-Paul Geraats geeft op meerdere muziekscholen les. Hij valt ook in bij diverse beroepsorkesten. Naast trombone speelt hij bij Hopp!? de cabasa. Deze volledig gestoorde nachtelijke frieten bakker houdt ook van motor rijden en ‘Hello Kitty’.

 

Paul Langerman uit Sliedrecht is werkzaam als trombonist bij ‘het trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee’. Daarnaast is hij docent en werkt hij als dirigent bij diverse jeugdorkesten. Als het even kan, remplaceert hij in diverse amateur- en beroepsorkesten. Verder besteedt Paul graag zijn vrije tijd aan activiteiten als stofzuigen en hardlopen. Klik hier voor de website van Paul.

 

De Amsterdammer van Hopp!?, Gert-Jan Zandbergen speelt graag trombone. Naast deze hobby is hij werkzaam als ICT’er. Naast optreden met Hopp!? is de ondernemer actief bij de nederpopband ‘Kaas’. Als hij één van deze dingen niet doet, dan reist hij graag naar het verre buitenland of vult hij een sudoku in.

 

Ramon Vos, rij-instructeur uit Ede heeft 13 jaar bij de Koninklijke Luchtmacht gewerkt. Ramon speelt de sousafoon bij Hopp!?. Hij is daarnaast werkzaam als bassist bij ‘het trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee’. Hij is sporadisch actief voor de Nationale Postcode Loterij. Deze lieve en schattige natuurliefhebber houdt van wandelen, vissen en bingo.

 

Dennis Smits, enige drummer van de band, is remplacant bij diverse orkesten. Zo speelt hij onder andere bij Andre Rieu. De serieuze Dennis heeft zijn eigen drumschool: ‘Drums to Play’. Voorheen was hij 15 jaar lang muzikant bij de ‘Koninklijke Marine’. Hij speelt veel met zijn hond en heeft een vijver die midden in zijn woonkamer staat. Klik hier voor de website van Dennis.