HOPP!? De Feestband van Nederland!

HOPP!? & Friends

Website 2 februari 2015 Geen reacties
HOPP!? & Friends
Muziekfeest in Onderdak met HOPP!? en Stageband Adest 

SASSENHEIM – De Stageband van Drum- en Showband Adest Musica en ‘HOPP!? De Feestband van Nederland’ maken er zaterdag 28 februari een dolle boel van.

‘s Avonds gaan beide orkesten een unieke samenwerking aan en dat betekent veel muziek. Eigen nummers, maar ook gezamenlijke muzikale acts waarbij er dus meer gebeurt dan alleen maar muziek maken. HOPP!? is ontstaan door drie vrienden die elkaar uit de muzikale beroepswereld kennen. Na de nodige brainstormsessies zijn deze enthousiaste kerels het land af gaan bellen om een verzameling muzikanten bij elkaar te krijgen. Naast de muzikaliteit moest de groep ook qua gezelligheid goed bij elkaar passen. “En dat is meer dan geslaagd”, laat Marcus Kerspershoek, één van de jongens van het eerste uur, weten. Kerpershoek vervolgt: “Het is een bont gezelschap van muzikanten geworden. Van Weert tot Putten en van Sliedrecht tot Rhenen. Overal komen de muzikanten vandaan. Uit alle militaire orkesten van Nederland zijn er muzikanten vertegenwoordigd.” Ook vanuit de jazz- en de popwereld staan ze inmiddels te trappelen om met HOPP!? aan de gang te gaan. Een avondje met HOPP!? is een gegarandeerd avondje feest.

Het is Adest Musica gelukt om tussen de derde afdeling van de vereniging, de Stageband, en HOPP!? een samenwerking aan te gaan. Op zaterdagavond spelen beide orkesten muziek uit hun eigen repertoire, maar ook gezamenlijke feestnummers zullen niet ontbreken. De toegang is 5 euro, kaarten zijn aan de deur te koop. Aanvang van het programma is 20.30 uur. Zorg dat je er vroeg bij bent, het belooft een drukke avond te worden. Na afloop verzorgt HOPP!? een gezellige afterparty.

10983400_527391844068833_8482222883753427762_n

Like this Article? Share it!

Leave A Response